Vad blir min nästa tatueringar

Så vad kommer min nästa tatuering se ut, som många vet så är jag helt besatt av serien Doctor Who och jag kommer som den sanna Whovian jag är gör en tatuering som symbolisera det. Egentligen är det två st tatueringar men den första kommer jag göra inom 2 månader och det är cirklarna nedan som faktiskt har en betydelse.

Den andra tatueringen kommer att vara texten som bilden ovanför betyder, efter mycket letande så hittade jag den här som ni ser till vänster. Min tanke är att den ska tatueras in vid bröstet och att jag inte ska ha konturen på den tardis som finns med då den inte fyller någon funktion, det här kommer bli så jädra grymt snyggt.

Jag har sagt det innan livet är för kort för att ångra sig så jag kör på med att fylla min kropp med tatueringar.

Postar i Tattoo    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *