Vad blev då min dom hos PT´n!

Photo by rawpixel.com on Unsplash

Vad blev då min dom hos PT´n!

Jag har ökat både i muskelmassa och vikt, detta gjorde mig otroligt glad att få höra. Det går med andra ord åt rätt håll, fortsätter jag i samma stil så kommer jag snart var i min rätta form. Kommer det här gå fort, nej det kommer det absolut inte göra. Men vet ni, det är inte det jag är ute efter, det får ta den tid det tar för att jag ska kunna bygga upp den muskelmassa jag behöver..

Jag hade även ökat mitt proteinintag, mycket bra det med. Det som var mindre bra vara att jag inte ökat mitt mineralintag, detta måste jag bli mycket bättre på. Så det var lite negativt men mest positivt denna gång.

Min föra mätning såg så illa ut att jag tyvärr slängde den, så jag kunde tyvärr inte jämföra vad jag fick idag.
Nästa gång jag är nere ska jag be dem skriva ut de första värdena så man kan börja jämföra framstegen man gör.
 

Postar i Träning    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

Kommentera