Va inte så snabb att döma mig


Vet ni hur det känns när en dag går från toppen till botten på grund av små saker, dessa småsaker växer sen och eskalera till den graden att man till slut vet man knappt vad man skall ta vägen. Idag var det en sån dag då en sak ledde till en annan sak som sen ledde till att dagen bara rasade för mig.

Egentligen är det här något som har byggt upp under en tid som jag snart inte kan hålla inne längre, nu orkar jag inte mer utan jag måste få ut det ur mitt system.

Jag är så medveten om mina brister och att jag har långt kvar i min lärdom om människor, men har ni någon gång funderat på hur sårande det för mig att bli påhoppad och dömd hela tiden. Ni vill ha mitt stöd, ni vill att jag ska respektera och inte döma er. Men ändå gör ni det mot mig.

Titta till er själva innan ni dömer mig, ni behöver inte vara glad för min skull. Men respektera mig och min val i livet.
Vill ni ha min respekt så får ni förtjänar den..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD, Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.