Utvecklas som person

12366828_10153779177653571_831558221_nDet är kanske på tiden att jag börja fundera på vad jag vill göra med livet, känner att jag kan inte sitta kvar på samma ställe som jag nu gjort. Måste vidare och utvecklas.  Kanske borde jag börja plugga  och utvecklas på det sättet eller så ska jag ska läsa vidare inom programmering, vilket som helst så gör jag något som kan göra att jag utvecklas som person. Jag bjuder idag på en bild från när jag var på Thai Corner och hämtade mat . Jag kallar bilden för dagens skäggbild.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor    Tagged , , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Utvecklas som person

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.