Uppgradering av hemmakontoret

Innehåller annonslänkar från Amazon.se

Jag har försökt förneka det hela, jag har försökt blunda för det här.Men sanningen är den att jag behöver verkligen en skärm till. Det finns ingen ursäkt längre, jag kan inte heller blunda för denna sanning. Vet det låter kanske dramatiskt , men detta är den bistra sanningen.

Sagt och gjort så har jag nu börjat planera mitt hemmakontor, det behövs lite nya inköp. Inget jätte dyrt, men det ska ändå köpas in och installeras. Då jag inte vill skruva i väggen så ska jag beställa en arm för att hålla upp skärmen. Har hittat en som är 40 cm hög och som passar perfekt in där jag har dator nu. Har även beställt en skärm som jag känner kan fungera bra till mitt ändamål. Ska bli kul att sätta ihop detta. Ska sägas att det här är en investering jag gör för mina kommande år, ska ju ändå läsa på distans i minst 1,5 år till.

Skärmen jag valde till detta är en mycket simpel BenQ GW2280 , som det inte är något särskilt med. Den kommer enbart fylla uppgiften som extraskärm när jag sitter och skriver kod. Däremot tänkte jag efter lite extra när jag köpte armen till skärmen, den är nämligen så att den gå att bygga på om det skulle behövas. Så är jag inte nöjd med grunden så kan jag bygga till med en svängarm. Perfekt om man skulle känna att det vore ett krav för en, men nu till början så känns det som att det här borde räcka. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *