Uppackning av spelet Doctor Who Monopoly.

2384818.jpegMed hjälp av min vän från prickblad.se så har vi nu färdigställt filmen där vi packa upp spelet Doctor Who Monopoly, det blev en kort film på runt 30 sekunder och det säger nog ungefär allt om spelet med.Det enda coola med det här spelet är nog frågorna och spelpjäserna, tycker de har missat många saker som exempelvis husen och hotellen. Tycker även de kunde komma på något roligare än de traditionella gå , fängelse , friparkering samt gå till fängelse rutorna. Mycket besviken på den punkten, spelet i sig är precis samma som vanliga monopol så där är det inget nytt alls.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Uppackning av spelet Doctor Who Monopoly.

  1. Tråkigt att monopolet inte levde upp till dina förväntningar, men å andra sidan så är det ändå en doctor who grej och de måste ju väga upp en del, med tanke på vilken doctor who fantast du är eller ???

    1. Helt klart att bara äga ett Doctor Who Monopol är är grymt och som jag skrev så är det ett monopol och jag tycker de kunde lagt ner lite mer tid på att göra husen och hotellen mer Who. Spelet står på en hedersplats på min Who hylla.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.