Underkänd eller Godkänd

Photo by Tim Mossholder on Unsplash

Jag sitter och fundera på den hemtenta jag fick tillbaka i torsdags, det gick inte lika bra den här gången som på det första tentan. Man skulle säga att det gick riktigt åt skogen, men jag är faktiskt inte alls förvånad. Jag kände redan vid inlämnandet att det inte var redig bra. Men det som inte krossa mig kommer att stärka mig i mitt strävande efter godkänd i denna delkurs.

Photo by Tim Mossholder on Unsplash

Jag blev godkänd på delkurs 1, det är jag jätteglad för att jag blev då även den var svår att förstå. Så att jag inte blev godkänd på den delkurs 2 ska inte få mig att bli nedstämd, jag kommer att kämpa för ett godkänt vid omtentamen. Visst det kommer att bli kämpigt då jag även har delkurs 3 att tänka på, men jag ska göra mitt bästa. 

Photo by Iñaki del Olmo on Unsplash

Att skriva akademiskt är helt nytt för mig så att bara komma hit känns stort. Det kanske inte är just det här ämnet som jag ska läsa, jag får ibland en känslan att jag tagit mig ut på allt för djupt vatten. Så det är klart det finns en del funderingar i mitt huvud just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.