Ubuntu Budige elegant och enkel

Ubuntu Budgie är en communityutvecklad distribution som integrerar  Budgie Desktop –  miljö med  Ubuntu i sin kärna. Oavsett om du använder den på en gammal dator eller en kraftfull arbetsstation, kan Ubuntu Budgie anpassas till vilken enhet som helst och hålla dem snabba och användbara.

Det är vad det står när man går in och ska ladda ner denna distro, jag är beredd att hålla med på detta. Förutom att den har det mycket eleganta budgie-skrivbordet så erbjuder den många väldigt användbara funktioner, som exempelvis Raven anpassning center

Ubuntu Budgie är utformad med säkerhet i åtanke. Till skillnad från operativsystem som bara uppdateras en gång i månaden får Ubuntu Budgie uppdateringar kontinuerligt. Uppdateringarna inkluderar säkerhetsuppdateringar för Ubuntu Budgie och alla dess komponenter. Säkerhetsuppdateringar för alla installerade applikationer tillhandahålls också enligt samma schema. Detta säkerställer att man har det senaste skyddet för all sin dators programvara, så snart den är tillgänglig!

Min Ubuntu Budgie desktrop
Min Ubuntu Budgie desktrop


Personligen har detta blivit en av min favoriter av alla de distro jag testat, detta för allt fungera från start. Jag behöver inte sitta i timtal för att få mina program att fungera, vilket jag finner otroligt skönt. Det jag börjar fundera på är hur det kommer sig att den enbart ligger på plats 84 på de mest nedladdade distros på distroWatch.com, borde inte en distro som är så pass lätt att komma igång ligga högre upp.  Ubuntu Budgie är till skillnad från HefftorLinux mycket enklare och det är inte så mycket att tänka på. Allt fungera från start. Det gjorde det tyvärr inte på HefftorLinux, där fick jag göra lite inställningar genom terminalen.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Reply to “Ubuntu Budige elegant och enkel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *