Två stollar i Malmö stad

IMG_20160528_110900Så kom dagen då vi åkte till Malmö för att går på tropikmässa och Malmö Garden Show, kan säga att jag var lagom trött den här morgonen men jag kom ändå upp och kunde ta mig till tåget där jag mötte upp min vän och vi begav oss till Malmö. Väl framme så gick vi raka vägen till Malmö Garden Show och skulle kolla vad de hade att erbjuda (bilder från de olika utställningarna kommer i ett senare inlägg) , tycker nog att det var en väldigt skön atmosfär och jag blev ganska harmonisk  i kroppen medans vi gick där.IMG_20160528_114145

Det mest intressanta för mig var att besöka Skånsk Chili och köpa mig en flaska redigt het sås, den ska jag låta en kollega testa och se om han klara av den. Själv lär jag nog aldrig testa den då min mage troligen kommer att dö.  Jag fick upp ögonen för chili för några år sen och är helt besatt av att odla olika former så i år var det extra kul att kunna stå och prata med en person som slagit mynt av sitt intresse.

Väl efter att vi varit och botanisera bland chili och andra rolig saker på  Malmö Garden Show så beger vi oss till triangeln för att kolla i diverse butiker, innan vi ska kolla en utställning med serier, tyvärr inga bilder från det här men det var ganska intressant att se nya serietecknare och hur de utvecklas. Tyvärr är jag nog allt för dum på det där med serier då jag hade lite svårt att förstå vissa av serierna, men man kan ju inte fatta allt eller hur.  Det här vad nog allt vad vi han med innan vi skulle vidare till tropikmässan, dock så hamnade vi inne på sci-fi bokhandeln och jag kunde ju inte låta bli att kolla på Doctor Who saker så jag kom givetvis därifrån med en Who kopp.  Mycket dumt för min ekonomi att gå in där. Men ytterst kul för min samling då jag velat ha en så kopp jättelänge.

Vi drog vidare efter det och sökte oss till Centralen för att äta en go thai mat på Chao Oriental Express som jag tycker leverera hyfsad thai mat för ett bra pris, tycker dock att deras jordnötssås borde ha lite mer smak men det är bara min åsikt. Nu skulle man kunna tror att vi hade glömt bort Tropikmässan men så var det inte , vi gick bort ditt och kollade igenom vad de hade erbjuda innan vi fastnade för det foder vi skulle köpa till våra djur. Ja fick tag lite kackerlackor och gräshoppor, tror nog mina djur kommer älska det här.

IMG_20160528_145828Efter lång dag så sätter vi oss sen ner och jag avslutar min resa med att ta en chai latte på Espressohouse, ska jag sammanfatta det hela så har det varit en bra dag en med massor av roliga saker och en massa nya intryck, att det inte blev så mycket tid på Tropikmässan visste jag då vi den här gången valde Malmö Garden Show i första hand.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Foto, Livet, Shopping    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.