Två möten inbokade

Photo by Victor Freitas on Unsplash

Det är ju inte bara så att jag skriver om marknadsföring och influencer, nej jag skriver en hel del om annat med.

Som nu när jag har bokat in två möten med en PT för att komma igång med träningen, jag har så himla svårt att komma igång så det lär behövas.  Visst jag har varit nere några gånger och sprungit på löparbandet , men det ger inte redigt det jag vill. Jag vill bygga lite mer muskler på benen och gärna på armarna med, just nu ser jag mer ut som en blobb med fyra tändstickor som sticker ut som armar och ben .

Mitt mål är i förstahand att må bra av träningen, men det skulle inte skada om jag kunde bygga lite mer muskler, absolut inte mycket men lite så man inte ser ut att ha giraffben och tändstickor som armar.

Onsdag:
1 timme introduktion av maskiner

Torsdag: 1 timme introduktion av Milon

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Replies to “Två möten inbokade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *