Trodde aldrig att mitt förra inlägg skulle fånga så många läsare!

1150460_741708145853629_1684243246_o
Trodde aldrig att mitt förra inlägg om Sweden Metal skulle fånga så många läsare, men jag är jätteglad att det gjorde det och vi får ute mer info om den sidan som jag jobbat längst med. Det är även under resans gång som jag har lärt mig allt om att koda hemsidor och att arbeta i WordPress, den bistra sanningen är att den sidan har överlevt många törnar och jag vill självklart att den ska fortsätta leva vidare i många år till. Troligen så kommer den inte göra det då mina planer för sidan i dagsläget är väldigt små, det finns redan så många bra sidor på marknaden så för att vi skulle kunna gå vidare behöver vi något nytt och unikt som bara vår sida har.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.