Träningen gör en piggare och vaknare.

img_20161009_094714Träningen är något som jag anser är viktigt för hälsan, idag var det en sån där dag som jag tyckte det gick ovanligt lätt att träna och det flöt på bra måste jag säga. Vissa dagar är man ju helt slut och orkeslös och man orkar inte göra mycket , det är då man tar ett kortare pass och bara njuter av träningen.

Personligen har jag inte så höga krav utan jag kör mitt race och hoppas att jag ska åka med att springa halvmaran nästa sommar, jag är ganska säker på att om jag håller på som jag gör nu så ska det nog fixa sig..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.