Träning och andra intressen..

img_20160907_180528Mycket jobbig träningspass idag, det kändes tungt och extremt jobbigt idag. Men jag tog mig igenom passet och tycker nog jag gjorde bra ifrån mig, nu ska jag vila för att kunna köra igång ett hårt pass på fredag. Vet att jag skriver sällan om träningen med det är inte direkt det som är min stor passion, min passion är ju tatueringar och musik så det blir lättare att skriva om det.

Men jag tycker det är roligt att träna och se hur kroppen byggs upp och hur man blir mer vältränad, träningen är även ett sett för mig att får ut mycket irritationer och frustrationer som sker i min omgivning.

Glömde att skriva att kläder är en mycket stor passion i mitt liv med.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.