Tosia Bonnadan 2017


En snabb utvärdering av Tosia Bonnadan 2017, detta är en en marknad som alltid varit något som de flesta barn och även en del föräldrar sett fram emot. Men för varje år som går så tycker jag det blir sämre och sämre. Det finns ingen glädje med det hela längre, kanske är det för att jag blir äldre eller är det så att jag faktiskt har rätt.

Varje år kan man följa trender på denna marknaden, i år var det Fidget spinners som var prylen som alla skulle ha. Tror vi gick förbi 30- 40 tal olika ställen som sålde denna pryl, de fanns i alla olika prisklassar. Tro den dyraste jag såg kostade 250 kr.

En annan trend jag själv märkt av var att det börja bli på mode med att killar 30+ har gubbkeps på sig, detta var även den trend som jag själv hakade på då jag faktiskt tycker det är snyggt.

Jag kan ju inte hjälpa att jag ser så jädra bra ut i kepsen.

I år hade de något som hette Barnens Tosiga, denna tanke tycker jag var redigt kul. Men någonstans så hände det nog något för det var inte alls vad jag hade förställt mig, det blev en stor besvikelse för min dotter. Vet ej om det var vädret som gjord det eller om det faktiskt var så att de hade missat något.
Tanken var bra och det måste jag ge dem en eloge för, kanske var det som sagt va vädret som gjorde det.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     3 kommentarer    

3 tankar om “Tosia Bonnadan 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *