Tjäna pengar på din blogg del 3

Jag har fått förfrågan några gånger om jag kan visa hur man tjänar pengar genom min blogg, som jag skrivit innan så ligger det en massa jobba bakom att bygga upp det jag har idag. Många tror att det går enkelt och smidigt och att pengarna ramlar in över en natt, visst hade det varit underbart om det varit så men sanningen är den att du måste vara bered att lägga ner flera timmar om dagen på det från början.

Jag har hållit på med det här i ett antal år och jag kan absolut inte leva på det men jag kan få in lite extra pengar som gör att jag kan göra lite extra för mig och min dotter. Så vill ni fortfarande tjäna pengar på att blogga så var bered på att det ligger mycket jobba bakom det.

Börjar med att läsa mina inlägga i den här ordningen.
1: Hur du tjänar pengar på din blogg
2: Tjäna pengar på din blogg del 2
3: Skillnaden mellan PPM, PPC, PPL och PPS
4: Affiliatemarknadsföring vad är det?

Som bonus så läs även inlägget om vilka fäller som kan stötta på när man jagar pengar, det här är nog ett av de misstag de flesta gör.

Det kommer att komma upp fler guider och tips på hur du ska kunna få in en slant på din blogg.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Hur du tjänar pengar på din blogg, Livet    Tagged , , , , , , , , , , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Tjäna pengar på din blogg del 3

  1. Ett väldigt bra inlägg om man vill ta det hela till en mer seriös nivå. Man kanske hamnar där själv en dag. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.