Tjäna pengar på din blogg del 2

För att nå framgång med din blogg och tjäna lite slantar så får man vara redo att sälja sig totalt i sin blogg , du kommer att få sjunka så långt ner så du ibland kommer du undra om det är värt det. Men sanningen är den att vill man nå framgång så måste man göra det här, det  här är något som jag lärt mig nu efter alla år som bloggare. Jag räknas ändå inte som en större bloggare men även i min klass så måste man vara redo att göra det.

Många har sagt att blogga inte är ett jobb, men om de visste hur mycket man lägger ner på att jag uppdrag och hur mycket tid man lägger på att blogga för att få in de pengar som krävs för att få det att gå runt, visst det här är något som vi valt själva men jag lova dig att hade jag vetat vad jag vet idag så vet i katten om jag hade lagt ner all den här energin på det. Många gånger funderar jag om det är värt det hela men sen ser jag den där 100 – lappen eller 1000 – lappen som faktiskt visar att folk läser bloggen och klicka på de länkar jag tipsar om.

Det kommer att ta tid att bygga upp ett namn och lyckas du göra det så kommer även jobben att ramla in för dig och det är då man får valuta för allt jobb, men var på er vakt det finns många fula företag som kommer vilja lura dig. Har själv råkat ut för ett och annat företag som jag skrivit om som blåst mig totalt på produkter eller pengar.

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Hur du tjänar pengar på din blogg    Tagged , , , , , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.