Tips på Youtube och planer på ny tatuering…

Jag har börjat följa en del kanaler på Youtube och en av kanalerna är ChrissyLee TV, på kanalen får man se time lapse på en del tatueringar som han gör. Jag finner det här otroligt intressant och kul att se hur något han ritar kan växa fram som tatuering. Självklart så tycker jag ni ska kolla in hans kanal och förbluffas över hur duktig han är.

Jag följer främst tatuerare för att jag vill få inspiration för mina egna gaddningar, jag skrev för en tid sen att jag skulle tatuera mig den 21 februari men det blev inte av så jag ska boka in en tid hos min vanliga tatuerare så får han göra texten “We are all stories in the end, just make it a good one“.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.