Tillbaka till allvaret

nonameIdag tänker jag mest skriva om att jag är tillbaka på Silfverforsen , vi har idag gått igenom den verksamhetsplanen som jag och en till gjorde innan jul.  Det kommer bli en massa nya ändringar och en massa nya projekt , men vet ej hur det kommer att påverkar mig då jag i mitt huvud sagt att jag bara kommer vara kvar till mars, men samtidigt så skulle jag vill jobba där i sommar då jag tyckte det var redigt kul att jobba i caféet för sommaren. Det är väldigt kluven tid jag har framför mig, det är ju inte så att jag vantrivs där utan jag känner mig mer hemma där än jag någonsin gjort på en arbetsplats.

Imorgon så ska jag hänga med en vän att tatuera sig , det ska bli kul att se då det är jag som ritat motivet. Visserligen så har jag snyggat till det i Photoshop så att linje ska synas bättre och även konturer , men det kommer bli redigt bra det här. Jag kommer att fota och filma lite i den mån jag hinner, det kommer blir så bra det här.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.