The Unguided – Lust and Loathing

MxsHFp8Fallen Angels till Sonic Syndicate till The Unguided , musiken är väldigt likt och det är ju klart när det är samma kille bakom musiken, jag har följt bandet sen Fallen Angels tiden och har sett hur de förändrat och utvecklat och hur Rickard och  Roland hoppade av Sonic Syndicate för att sen bilda bandet som nu ligger ut med sitt tredje album.

Det är väl nu jag har börjat förstå att det här är ett band att räkna med och att de troligen kommer växa större än vad Sonic Syndicate någonsin gjorde, finns det något negativt att säga om den här plattan eller är det bara lovord rakt igenom.

Nej så kul ska vi inte ha den här gången. Jag älskar soundet , kontrasten mellan Roland och Rickard är en oslagbar kombination som göra sig mycket bra men och nu kommer vi till den där punkten som är tråkigt. Låtarna blir allt för lika och enformiga och jag vet ärligt inte när det byttes tills en ny låt.  Utöver det  här så gillar jag hela konceptet som egentligen byggts fram från Fallen Angels en gång i tiden.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.