The Blue Dragon

Det är otroligt varmt här i lägenheten, så det finns inte så mycket man orkar göra. Den svalaste stunden är på morgonen och fram till ungefär 16:00, sen är det olidligt och jag är otroligt tacksam för balkongen som tar den mesta värmen för oss. Då kan man sitta i ett någorlunda svalt sovrum och skriva. När det är så här varm så passa det väldigt bra att skriva om när draken på min arm blev klar.

Till en början ska jag säga att det ställe jag valde att ha den på är ett väldigt smärtsamt ställe att köra på, vissa ställen gjorde det riktigt j*vla ont. Perioder var jag nästan beredd att ge upp och komma tillbaka en annan gång, men jag vet av erfarenhet att om jag hade gjort det så hade den troligen aldrig blivit klar. Fick nämligen tvinga mig till tatueraren när jag skulle gör molnen på armen. Ska sägas att min förra tatuerare körde hårdare och var absolut inte försiktig, dock var han väldigt duktig.

Vi diskuterade vilka färger draken skulle ha, till en början var det tänkt att den skulle vara grön. Men efter mycket funderande så blev det en blå, kände att det var just den färgen som skulle passa in i resten av motiven på armen. Meningen är att övre delen av armen ska bli resa genom mystiken i Asien.


Kvar att göra på armen är en koi fisk som ska komma upp ifrån molnen och förena de båda delarna till en enhet, samt så ska jag ge mig på en sol som ska gå från axeln och ner mot armen och bröstet.

Postar i Tattoo    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *