Testa något nytt på söndag!

Testa något nytt på söndag!

 

Nu på söndag är det på tiden att jag ska testa något helt nytt, ja jag ska testa något som heter Bodybalance.
Detta är något som min sambo har testat några gånger, hon påstår att det här är något som jag skulle gilla eller tycka om. Visserligen behöver jag bli smidigare och flexiblare, det kände jag helt klart på yogan i onsdags. Jag är ganska säker på att instruktören gjorde allt för att vi skulle slå knut på oss själv, du kan ju tänka dig då om man är smidig som ett kylskåp hur det är gick. Jag säger bara ett ord .. AJ

Men vad är då Bodybalance?

Det är blandning av yoga, tai chi och pilates. Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till musik ger dig flexibilitet, balans och styrka och gör att du känner dig centrerad och harmonisk.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=uwjvIj7fSR0

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Replies to “Testa något nytt på söndag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *