Tavlor är ett måste för väggen!

God förmiddag !
Idag är det som igår en redigt fuktig dag, det är nästan så det fuktiga vädret går igenom kläderna när man ute och går med Charlie. Med andra ord ett redigt tråkigt väder att vara ute i idag, inte ens Charlie är så pigg på att vara ute och gå.


Så idag blir det en dag då jag ska kolla lite mer bland våra tavlor och se vad vi kan få upp, jag är väldigt mån om vad som passar på de olika ställena i lägenheten. Vårat sovrum finna det inte jättemycket plats därför så får det heller inte plats så där jättemycket tavlor. Men några har jag fått upp och det här några som representera mig, det fattas dock en tavla då den är så passa stor att jag inte vet vad den ska vara som det ser ut nu.

I den lilla tavlan finns ett citat från en serie som jag tycker är redigt bra , kan ni gissa vilken serie det är jag syftar på?
Ett annat av citaten från serien har jag tatuerat på mitt vänstra ben.

Postar i Lägenheten    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Tavlor är ett måste för väggen!

  1. Citat är kul. Är lite dålig “på alla dock”- finns ju såå många. Kul med din tatuering???Charlie kanske skulle gilla fladdermus-tröjan. Vet inte hur STOR hund ni har men upp till 50 cm.. man mäter från nacken.. så finns Halloween-tröjan. Regnrock behöver Troy, dock finns den bara uppvtill Stl 40 där på Tinybuddy. / Johanna xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *