Tatueringar ett beroende?

10002977_10152329563843571_8743180354619207240_nDet handlar en hel del om tatueringar på min blogg och det kanske inte är så lustigt då jag är grymt intresserad av det, det var inte så där jättelänge sen jag blev av med min egen tatuerings oskuld. Varför utsätter man sig då för det här med att lägga ink under huden, ska jag var ärlig så vet jag inte varför men det är bara något som man känner , nästan som ett kall i livet. Vet att det låter löjligt men så är det och ni kommer att få se under 2016 hur många till gaddningar jag kommer att ha , då räknar jag inte med sleeven(heter det så?) som jag börjat på. Ni får gärna kommentera så får vi se om någon av er har rätt.

Vad för mönster hade jag tänkt ha på den , ja du stjärnor är huvudingrediensen och minst en drake som klättra upp på armen samt så vill jag försöka få in ett ankh kors och då gärna det jag själv ritat, ska fixa till foten lite så den blir lite bredare.

1476071

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.