Tappat sugen helt på skolan..

Photo by Dmitry Ratushny on Unsplash

Idag hade jag tänkt sätta mig med min omtenta, men det är så tråkigt att jag försöker hitta på ursäkter att inte göra den. Vet att detta kommer straffa sig i längden,men fatta ni hur trött jag är på att läsa om genus just nu. Visst det var kul i början och jag lärde mig en hel del om ämnet,men någonstans efter den andra hemtentan så tappade jag helt sugen på att läsa om genus. Jag blev väldigt upplyst till en början om ämnet, tycker det är fint att det finns de som vill och orka läsa det då det är ganska tungt. Själv känner jag att det är ett ämne som inte passade mig alls. Det hade nog räckt med en 7,5 kurs för min del så hade jag  kunnat fokusera på något annat ämne för att uppnå heltidsstudier. Det är ju läge att tänk så nu när man är inne på delkurs tre i ämnet, det är ju inte riktigt läge att börja tänka så nu kan man ju lugnt säga.

Photo by Dmitry Ratushny on Unsplash

 Nej nu ska jag försöka ta mig i kragen och sätta mig med den hemska tentan som jag rent av spyr på snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.