Tänk på det här när du köper från Wish

Inlägget innehåller annonslänkar från Wish.com

Musmatta från Wish

Vet ni vad som är redigt kul med att fönstershoppa, det är att man faktiskt kan göra det på nätet med. En sida som jag faktiskt ofta är inne och fönstershoppa på, men även köper en del från är Wish.com. Jag vet vad ni tänker ni, det är bara skit på den sidan, men om man bara läser recensioner på produkterna så slipper man bli lurad. 

Lödkolv plus hållare från Wish

Sen är det så finurligt att om du nu inte skulle bli nöjd med en produkt så är det bara att chatta med supporten så fixar de så du får tillbaka pengarna. Jag har aldrig haft några problem med att får tillbaka pengar om en produkt varit trasig eller inte vara till belåtenhet. 

Den senaste tiden när jag beställt från Wish så har de produkter som kommit varit precis som jag föreställt mig, man kan lätt bli lurad på bilderna så jag rekommendera stark att man läser recensionen som står under. Visa av de saker jag köpt har kommit otroligt fort, det har inte tagit mer än två veckor. Nackdelen är att man inte kan hålla reda på vilka av alla de som säljer på Wish som har denna snabba leverans, men skulle tro att det blir fler och fler säljare som har möjligheten att anlita snabbare leverans. För det är en stor nackdel att man får vänta ett par månader ibland på det man köpt. Just nu går jag här hemma och vänta på lite kopplingar som jag ska ha till lamporna här hemma, samt tre stycken USB-minnen som jag kände att vi behövde.

Lite trasigt, men det fungera hur bra som helst.

Köpt ett USB-minne från Wish för några år sen och det har fungerat bra trots att jag plockade bort höljet och tappat det precis överallt, tror inte jag gav mer är 10 kr för det när det var nytt och var redigt snyggt. Vet ej varför jag plockade bort höljet från det, om ni nu hade tänkt fråga om det.

Som avslutning på detta inlägg.
Jag har köpt en hel del från Wish, en del av det har varit skit annat har varit bra. Så ännu en gång så vill jag uppmana er att läsa recensioner innan ni köper något, på det sättet slipper ni många tandagnisslan när ni får varan
Lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.