Tack för alla gratulationer!

Photo by Courtney Hedger on Unsplash

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Igår var det min stora dag, eller det var iallafall min födelsedag.

Självklart så gjorde vi något lite extra denna dag, vi var ute och åt med mina föräldrar på den indiska restaurangen som finns här i stan. Det smakade som vanligt redigt bra, det här är något vi brukar göra på min födelsedag. Vi väljer ute en restaurang och sen går vi alla ut och äter, den här gången var det bara vi och barnen samt mina föräldrar.

Vill passa på att tacka alla som grattat min både här och på Facebook, det värmer mitt “gamla hjärta”.

Som lite bonus så bjuder jag idag på en redigt skön låt med skådespelaren och sångaren Shah Rukh Khan!

Postar i Livet    Tagged , , , ,     4 kommentarer    

4 tankar om “Tack för alla gratulationer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *