Svenska flaggans dag

IMG_20160606_110554När man jobbar som jag jobbar så träffar man alltid en massa speciella personer och likaså idag så har jag träffat underbara personer med olika saker att berätta, man inser att många av dem törsta av att prata och ska vi vara ärliga så kostar det så lite att vara trevlig mot dem och lyssna. Ett äldre par frågade mig om Silverforsen och sen kom vi inte på datorer och hur de fungerar, mannen började fråga ut mig om hur man skulle installera Windows 10 och liknande saker,vilket passa utmärkt då vi kommer att börja med IT support i Augusti.
Jag skulle kunna dra hur mycket historier som helst om alla dessa människor som jag träffar och hur underbara många av dem är.

Men att jobba på Sveriges nationaldag var redigt kul, det började lite si och så men sen blev det fart på det hela och det blev en lyckad dag .

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.