Svårt med fokus

inge1
Inge Mattsson, Silverforsen 2016

Gårdagen gick mest ute på att jag var ute och fotade, trotts att jag har semester så var jag på jobbet och fotade lite igår. Vet egentligen inte om det blev så bra bilder men jag tycker jag fick till en och annan, dock var det svårt igår att få till så där jättebra bilder. Kan vara jag som är kritisk och tycker inte om mina bilder, men att ha fotografering som hobby är just att man ska lära sig och ska jag vara helt ärlig tycker nog att bilderna blir något bättre för varje gång.

Jag är gillar egentligen mest att fota natur och djur, men det är intressant att lära sig fota folk och en dag kanske jag ger mig på att fota i en studio med allt vad det innebär. Alla är vi nybörjare någon gång.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Foto    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.