Svårt att vara bloggare som man.

Låt oss prata om något som faktiskt stör mig, det är otroligt svårt för oss män att vara bloggare och då menar jag inte att det är svårt att blogga, för att blogga och att vara bloggare är inte det svåraste utan det det är att det finns så otroligt lite som är anpassat för oss. Även om det börjar blir bättre så är det mest riktat och tjejer /kvinnor, det är otroligt få kollage som är anpassat för oss. Kolla man på Tourn så är 98 % av alla kollage anpassat för tjejbloggare. Vad beror det på ?

Svaret...

Bloggare i dag är i regel tjejer/kvinnor och de har oftast lättare att få följare, klart de har andra problem och de lär få utstå mycket skit. Följare är på gott och ont och det är något som vi måste utstå då vi valt att blogga offentligt.

Något som vi bloggare alltid behöver för att nå ut är följare, klart jag hade hoppats på att få fler som följer mig. Men sanningen är nog den att jag inte har så många som regelbundet följer mig utan de tär nog mest en slump att folk hamnar in på sida.

Så låt oss göra ett lite experiment, ni som läser min blogg regelbundet skulle ni vilja vara så snälla och skriva någon rad i kommentarfältet så ska vi se hur många som följer mina inlägg.

 

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

2 tankar om “Svårt att vara bloggare som man.

Kommentera