Svaret på alla era bildels böner

I samarbete med Mekster.se

Nu har jag ingen bil eller körkort, men tror det eller ej så har jag ganska många vänner som kör bil och gissa om de lägger ner många timmar på dem. Dessa vänner är även de som  tillbringa otaliga timmar på leta reservdelar, de kan gå igenom varenda sida på nätet för att hitta just den där delen. En annan sitter bara och skaka på huvudet och undra vad det är för fel, drivaxel som drivaxel, vad kan det var för skillnad. Men för dem är det tydligen stor skillnad på dem, rätt drivaxel till rätt pris ska det vara.


Jag har svaret på deras böner, det är till Mekster de ska vända sig till. En sida med bra utbud och bra priser på bildelar, de kan inte annat än bli nöjda. Nu ska jag villigt erkänna att jag knappt vet vad en drivaxel är, än mindre vad de olika delarna på en bil heter. Men en sak vet jag och det är att de har ett ofantligt stort utbud av olika reservdelar till bilar. Så skulle de inte finna det de söker här så skulle jag bli mycket förvånad.


Som jag skrev ovanför så har jag varken bil eller körkort, vilket många tycker är konstigt. Men bor man i en stad som är så pass liten som den här är så behövs det oftast inte, man kan ta sig runt på cykel. Men den främsta orsaken till att jag inte har skaffat mig körkort och bil är att jag inte har något intresse för att meka med bilar, hade nog lämnat in den så fort det blivit minsta lilla fel. Otaliga gånger har jag sett hur min vänner reparerat de bilar de köpt, alltid med samma resultat, inget passa och de blir bara irriterade. Fördelen med Mekster är att här kan fylla i vilken registreringsnummer du har på din bil, du får sen upp vad som passa till just din bil. Kanske är dags att jag skaffa mig körkort och bil nu.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *