Surfa säkert och anonymt med VPN

I samarbete med VPN Portalen 
 

Säkerhet har alltid varit något som viktigt för mig, men jag finner det även viktig att kunna få vara anonym när jag surfar. Detta är inte för att jag har något att dölja utan mer att jag inte gillar när storebror övervaka mig. För du är väl medveten om att du aldrig kan vara anonym på nätet utan VPN, det är väldigt tur då att det finns en VPN portal där du kan välja och vrak bland olika VPN tjänster. Här kan du välja den VPN tjänst som passa just dig, kanske det så att du vill se Amerikansk Netflix eller du nöjer dig med att bara känna att du inte är övervakad. Vilket fall som helst så är VPN otroligt bra för dig som användare.   
 

Men vad gör en VPN tjänst? 
Med en VPN tjänst får man en krypterad anslutning som gör att du kan välja vilket land du surfar ifrån, du får även en anonym uppkoppling för hög säkerhet.  

Jag och min sambo surfar själv säkert med en VPN tjänst som vi båda anser är den bästa på marknaden just nu. Vilken som passar er är helt upp till er, men tveka ni så är VPN Portalen det stället ni ska gå till för att kunna jämföra de olika tjänsterna.  
 
För mig var droppen när jag inte kunde se alla min älskade musikvideo som hade blivit spärrade bara för att jag råkar bo i Sverige, detta störde mig så pass mycket att jag beslutade mig för att skaffa VPN.

Postar i Linux, Samarbeten    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

Kommentera