Suget efter en ny tatuering blir allt starkare

We're all storys in the end 2063Jag har lovat att jag inte ska göra en ny tatuering innan september , men det är inte lätt att hålla sig i från det hela och jag är så jädra sugen på att göra en redan nu. Den här gången kommer jag att göra en sak som jag velat göra en längre tid och som har väldigt stor betydelse för mig och folk kommer nog inte fatta redigt vad den står för. Men det kommer bli en text fast inte så som ni hade förbeställt er. I cirkeln står det skrivet “We’re all storys in the end” , jag vet var det står och det räcker för mig.  Texten är skriven på Gallifreyan och det är hämtat ur serien Doctor Who för er som inte är så upplysta.  Placeringen på den kommer att vara under mitt Ankhkors eller på överarmen , har dock inte bestämt mig ännu.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.