Sugen på lite nytt till öronen

Blev lite sugen på nya örhängen, de flesta som känner mig vet att jag brukar byta örhängen ungefär en gång om dagen. Jag tycker det är en rolig sak att göra, lite nytt varje dag som gör att man känner sig lite extra glad just den dagen. Men i iallafall så har jag nu beställt två nya till mig och ett till min dotter och självklart handlar jag dem hos add9.se och jag använder rabattkoden christer så jag får 10 % på deras sortiment , ni vet att även ni kan använde den koden så får ni det med.

Men visst är ni nyfikna på vad jag valde den här gången?

HornsUP-400x400 0000star-400x400 Unicorn-400x400

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.