Studieförbundet Vuxenskolan

vuxenskolan_logo_

Idag är det öppet hur på Studieförbundet Vuxenskolan och ditt ska jag kl 10:00 för att se vad det är de kan erbjuda , det här väl inte lika intressant som föreläsningen som jag var på men tror ändå att det är kan bli lite intressant att gå på. Jag är lite intresserad på vad Studieförbundet Vuxenskolan är för något och vad det är de sysslar med, ska jag var redigt ärlig så visste jag inte ens att de existerade fören Malin nämnde dem som något hon föreläste genom.

Så nu sitter jag och lusläser information från dem och fundera vad är det här egentligen för förening , man läser på deras hemsida att de är jag citerar

SV är en ideell förening som har till uppgift att organisera och främja en partipolitiskt och religiöst obunden studie- och folkbildningsverksamhet. SVs folkbildningsuppdrag utgår från SVs stadgar och Strategiska utvecklingsplan.”

SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.

Det här låter mycket intressant och jag kommer att ta reda på mer nu när jag är nere och kanske de kan hjälpa mig får igång några av mina planer,  jag har mängder med idéer som jag vill göra och kanske just de här är rätt väg att gå för att göra det.

Återkommer efter jag har varit där nere…

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.