Studentpresent med det lilla extra..


Det här inlägget kunde jag inte skriva fören nu då det hade avslöjat allt för mycket, men jag har haft ett samarbete med företaget medGravyr.se där jag skulle skriva om lite personliga prylar med gravyr. Det ena jag valde var en kaffemugg med texten Anna samt Coffe Time, den här blev väldigt populär hos henne.

Men sen valde jag även två ursnygga ölglas till I.s student, vet dock inte om de var redigt lika uppskattade men sen hade han ju annat att tänka på igår. Men jag är väldigt säker på att han kommer har stor glädje av dem i framtiden, om inte annat så är det ett fint minne från sin stora dag.

Den levererades i en mycket snygg presentlåda som gjorde att det såg väldigt snyggt ut när man gav honom den, ett stort plus var den snabba leveransen. Den kom bara några dagar efter beställningen, det är sånt här jag kalla service.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Samarbeten    Tagged , , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Studentpresent med det lilla extra..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.