Studenten 2016

utsiktliten

Det är några år sen jag själv tog studenten så när jag nu är på en studentfest så är det till min brorson som efter många turen nu tagit studenten.  Klockan är 14:00 när de springer ut ifrån kyrkan och ner på Ronneby torg där alla står samlade för att kunna fota de lagom nyktra ungdomarna. Vi hade iallafall tur som slapp regnet men den turen varade inte så länge då det vräkte ner efter en stund, självklart var jag där framme och tog bilder som jag inte kommer att lägga upp här då det finns folk som troligen inte skulle uppskatta att komma med på bild.

Vi åkte ut till Spjälkö och skulle fortsätta fira honom där ute med en massa mat och ännu mer öl, nu hade solen börjat titta fram och det var ju för väl det då vi skulle sitta i ett tält och äta.  Tycker dock det fungerade bra med allt och det flöt på bra tills jag åkte hem.

Jag skulle vilja lägga upp bilderna jag tog men av hänsyn till folk som var med på festen så kommer jag enbart att lägga upp en bild på utsikten och en på Akira som är min andra brorson hund.

akira1liten

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.