Stressa inte upp er inför det nya året

Photo by Jamie Street on Unsplash

Vi börjar detta året med det som de flesta hoppas kunna genomföra varje år, vi lovar varandra inför varje nyår att detta året ska vi bli bättre på att träna och äta rätt.

Det är bara den lilla detaljen att vi nästan aldrig klara av att just hålla detta löftet inför det nya året. Så jag tänker detta året inte ge något löfte som jag inte kan hålla. Jag har försökt gång på gång med löften om att träna rätt , gå på gym med mera. Men det är helt enkelt inte min grej då det rinner ut i sanden.

Men vad kan då denna herre lova er inför det nya året, egentligen inget alls. Livet är så föränderligt och jag är ganska säker på att det bästa är att bara flyta på och låta livet har sin gång, lite planeringar ska man ju givetvis ha så man inte står där utan pengar. En reservplan är alltid bra att ha, men annars låt varje dag ha sin gång och stressa inte igenom den.

Men dessa ord så startar jag det nya året!

Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *