Strandpromenaden i Kallinge

13989528_10154401611118571_1290648622_nNär fötterna är så trötta att man lär somna ovaggad då har man gått en ganska bra bit, men vilken härlig runda det blev och jag mycket nöjd nu. Men det ska sägas att det var en aning jobbigt nu på slutet och det gjorde lite ont i fötterna. Vi var och gick strandpromenaden uppe i Kallinge, det är en väldigt vacker och naturskön område att gå och jag rekommendera den starkt att ni går där om ni har vägarna förbi Kallinge.

Jag har för mig att det ska finnas några cachar där för er som håller på med geocaching, så varför inte åka ditt och plocka dem så får ni både lite skattjakt och en fin promenad.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.