Straffa mig inte för att jag mår dåligt!

straffainteadhd-personer-avlang-1024x407Få saker hatar jag med diagnosen men en av dem är alla dessa dippar, jag är så trött på dem så jag vet knappt vad jag ska ta vägen. En stunden mår jag prima andra stunden så går jag ner mig och känner att jag lika gärna kunde vara död. Känner mig oälskad , känner mig hatad , känner mig missförstådd.

Träffade min mamma idag och det gick väl okej , men hennes sätt att uttrycka sig är så klumpigt och sårande. Det känns som hon inte förstå hur jobbigt det är att må så dåligt och inte kunna göra något åt det, att helt plötsligt dippa utan någon anledning. Att jag ena stunden känner mig som den lyckligaste människan på jorden , sen i andra stunden vill jag bara dö och jag fattar inte var det kommer ifrån.

Vi pratade och allt jag sa kändes som hon var nedlåtande åt, den dagen då hon kan erkänna för mig att hon har svårt att accepter att jag inte är som de andra barnen hon fostrat, den dagen kan vi komma överens. Jag vill verkligen att hon ska förstå hur jag mår, tänk om alla kunde få leva en dag med min eller andras diagnos för att kunna sätta in sig i hur vi har det. Då tror jag vi kunde få en acceptans för de olika diagnoserna.

Min mor har dock äntligen förstått och accepterat att jag har OCD, det är nog det enda positiva med det hela idag.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.