Störande saker på marknader..

Tummen ner..

Nu kommer jag in på störande saker på marknader/festivaler, ni vet alla dessa som står ska sälja abonnemang på diverse operatörer. Igår hände det något mycket skumt med oss när vi gick på Strandgatan i Ronneby, en unga kvinna står och säger får en gratis gåva. Efter det locka hon in med frågor om vilka operatör man har, när man sen försöker ta sig därifrån lyckas hon manipulera en att stanna kvar tills hon skickar över en till sin manliga kollega.

Han börjar prata om att ville Anna stanna på sitt höga belopp hon betalar nu till Tele2 så var hon kvalificerad för en gratis produkt, vi fick välja mellan tv, surfplatta samt datorer och mobiler.

Nu är det så här att det finns inget som är gratis, absolut inget alls i deras värld. Det var kul att lyssna på vad de hade att säga, det som störde mig mest var att han faktiskt tog tag i min arm när vi skulle gå. Han märket ganska snabbt att vi inte skulle gå på det här utan då försökte han med att  “aktivera produktrabatt“, vi skulle få varsin powerbank helt “gratis“.

Summan av kardemumman var att vi skulle stanna kvar på det höga beloppet, när vi sa nej så var vi inte ens kvalificerade för powerbanks. Men TV/Dator/Mobiler/Surfplattor var vi kvalificerade för.

Tycker det här är snodd på bedrägeri!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Störande saker på marknader..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.