Stora nyheter på bloggen (not)

Så nu var det första steget klart med den nya bloggen, ja det blir egentligen inte så mycket mer än header som kommer bli ny. Känner att det fungera ganska bra som den är, några besökare har jag iallafall, kanske inte så många som man hade hoppats. Men de som besöker sidan verkar gilla det jag skriver och det är jag fullkomligt nöjd med.

Photo by Artem Sapegin on Unsplash

Bloggen har funnit nu sen 2015 och för mig känns det nästa lite unikt, visserligen har jag tagit bort alla inlägg från 2015 och 2016, de höll inte redigt den klass som jag vill att bloggen ska ha. Mycket har hänt sen jag startade bloggen, det var egentligen inte meningen att den här skulle bli min officiella sida. Från början var det meningen att jag skulle driva en blogg under domänen star78.se, där av min konstiga mailadress. Just nu finns det inget alls på den domänen, den fungera enbart till min mail.

Photo by Ian Schneider on Unsplash

Min passion är att skriva och det har tagit mig lång tid för att komma dit där jag är idag, men resan har varit lärorik och jag har som sagt va blivit bättre på att skriva. Jag är absolut inte nöjd med allt jag skriver, men det blir bättre för varje år som går. Det har jag mitt intresse för att skriva reklamtexter att tacka, ja det är en konst att skriva de texter jag skriver när jag gör mina samarbeten. Det är mycket därför jag är nöjd med upplägget på den här sidan, gillar designen och färgerna. Byter nog enbart header någon gång ibland.

Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *