Sticky Dirt – Molotov Rocktales

500x500En gammal recension som jag skrev 2014.
Det hela börjar med glädje. Ja, det är precis så man ska beskriva Sticky Dirts musik. De spelar kort och gott för att de tycker det är kul.

Visst är det väl så det ska vara, men jag tror en del musiker glömmer bort att det ska vara roligt att spela musik, de blir så pengakåta att de låter pengarna styra musiken. Men här har vi bandet som spelar av ren glädje.

Det är sån här musik jag vill höra mer av, men även en sån här superb skiva har ett litet fel som jag reagerade starkt på: Låten Hey Stupid har gått ner i tempo, så här lät den inte innan. Om jag inte har helt fel, gick den bra mycket snabbare.

Låten är inte dålig, men jag reagerade just på att den gått ner i tempo.

Tycker ni det här är bra, då ska ni se dem live när de spelar i en trång bar och får hela baren att röja. Sticky Dirt är ett liveband, så jag hoppas jag får möjlighet att se dem live i år igen.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.