Statistik och transkribering

Photo by Chris Liverani on Unsplash

Det är nu fredagen igen och jag har precis lämnat in min labb examination och samtidigt påbörjat transkribering på en intervju som gjort av några andra i min grupp, jag hade inte möjligheten att vara på denna eller någon av de intervjuer som gjordes. Så nu sitter jag med att transkribera den, vilket inte är så där jätte jobbigt utan det är mer drygt och tidskrävande. Labben som skulle lämnas in idag var en statistik labb gjord i programmet SPSS, vilket i mina ögon till en början såg mer ut som ett helt vanligt Exceldokument när man öppnade det. Visserligen så är det något svårare att förstå och arbeta med, men vi fick fram den statistik vi skulle ha och nu är den delen inlämnat för godkännande. 

Photo by Chivalry Creative on Unsplash

Det hände lite annat i mitt liv med som jag hade tänkt avslöja lite senare i ett annat inlägg, men jag hade tänkte hålla er på halstret lite till innan jag avslöja det för er. Ni får med andra ord hålla lite kolla på bloggen framöver, så glöm inte att prenumerera på den så ni inte missa något som händer här framöver.


Postar i Genus, Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *