Spänningen ligger i luften

Photo by Ant Rozetsky on Unsplash

Nu är det inte långt kvar, det är nästan så jag kan känna på spänningen i luften. Snart är jag en student. Är ni medvetna om att jag kommer läsa på det anrikt Lunds Universitet, tror egentligen ingen mer än jag själv fattar hur stort det här är. 

Idag fick jag äntligen fram vilka böcker jag ska ha i kursen, det är några stycken kan jag säga er. Tro att mer än 90 % av mitt CSN bidrag kommer att gå till just böcker, det kan kanske vara värt det nu när man får möjligheten att läsa till något man är intresserad av.  
 

Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash

Om ni fråga mig om jag verkligen vet vad jag gett mig in på, så skulle jag svara nej och åter nej. För jag vet ärligt inte alls vad som kommas skall, vet inte heller om jag kommer fixa det hela. Det enda jag vet är att jag vill göra det här och att jag är beredd att göra allt för att klar av det andra steget i mina studier. Andra steget säger ni, är inte det här första steget.  

Nej Komvux var första steget, utan de kurserna jag läste där så hade jag aldrig vetat att det var inom beteende som jag vill läsa. 

Det var någonstans mellan sociologin och psykologin som jag insåg det hela, jag var ämnad för att läsa inom detta område. Synd bara att det skulle ta nästan 20 år för mig att fatta det, men det är ju aldrig försent att lära sig något nytt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.