Söndags träningen

img_20161023_171500

img_20161023_174100I dag var det ett redigt jobbigt träningspass, det kändes i hela kroppen att springa och jag var inte alls pigg på det. Men jag tog mig igenom rundan på 5 km och på en något bättre tid än jag gjort tidigare. Jag känner att det blir lättare att springa men jag vet också att jag sätter för höga krav på mig själv och det är jag inte alls glad åt, men vad ska man göra när man känner att man vill under under 30 minuter men att det går för långsamt? Jo man ska lyssna på sin kropp och låta den vänja sig vid den hastigheten, tror du att jag kan göra det , nej men dumma adhd gärna har inte tålamod för det så den vill ner nu nu. Skulle det gått så skulle jag ligga under 30 minuter i går, gärna innan jag ens hade tränat.

Välkommen till Christer hjärna, den är inte som alla andras hjärnor.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Söndags träningen

  1. Ja du man vill så mycket och det har inget med AD/HD att göra, utan det är sådan man är. Jag är ju precis likadan själv och vad brukar du då säga till mig, jo att det kommer men låt de ta tid kroppen behöver vänja sig.
    Sen tycker jag du är grym och du ska va stolt över dig själv som springer så bra som du gör, jag vill med ha de resultaten och ja jag kommer dit så småningom jag vet. Men jag vill va där nuuuuu…..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.