Söndagar är slappdagar

Godmorgon mina vänner, efter en något hektisk morgon så har jag nu landat i Kallinge igen. Skulle egentligen åka hem idag men i och med att dottern valde att stanna en natt till hos sin mamma så stanna jag hos A tills imorgon.

Imorgon börjar påsklovet för dottern så vi ska se hur vi ska fixa det här, min dotter vill nämligen inte ha fritids.

Jag har ett perfekt jobb visserligen där jag kan ha med henne, tyvärr kan det var lite tråkigt för henne då vi inte kan underhålla henne hela tiden. Men då kan hon ta cyklen hem, eller så får hon leka med någon kompis.

Jag hoppas ni får en fin dag idag, söndagar är slappa dagar.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Söndagar är slappdagar

  1. Jag har förstått att det kan bli lite pusslande när man har barn 🙂 själv mår jag inge vidare idag så jag tar till mig av din sista mening “Söndagar är slapp dagar” 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.