Söndagar är allt bra tråkiga

IMG_20160828_131229Söndag är inte alltid de roligaste dagarna utan man får oftast göra lite små jobb som att fixa logotyper eller fixa lite med reklamen på sidan, jag har själv börjat fixa till mina egna reklamtröjor som jag hade tänkt att ha på mig. Är dock inte 100% nöjd med dem så jag får nog arbeta vidare på dem. Har även idag börjat fixa lite på en sida åt ett band som jag har börjat jobba med lite, självklart hoppas jag att det här ska leda till att jag får mer jobb. Jag bjuder på en söndags selfie.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.