Söndag är vilodag!

Rodion Kutsaev

 

God förmiddag mina vänner och bloggkollegor!
Söndag och idag är det mer eller mindre en dag för att städa och plocka undan, barnen åker idag till sina respektive föräldrar så det var ju skönt att vi ha med att pynta igår hos dem. Det kommer bli oerhört tomt här nu efter att ha haft en vecka då det varit fullt ös.

Igår skrev jag om hur negativ jag är inför julen, men att jag börjar omvärdera det hela. Sanningen är den att jag älska mysfaktorn som julen ger, egentligen är det nog bara så att jag haft ett par dålig jular och det har speglat hela mitt sätt att tycka om det hela.

David Everett Strickler

Däremot kan jag tycka det har blivit en allt för stor köphysteri kring det hela, barnens julklappar blir dyrare och dyrare för varje år då de vill ha saker som kostar en halv månadslön. Troligen var det likadant för för mig när jag var liten, men det är ju så att som vuxen så ser man ju det på ett helt annat sätt.

 

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *