Sommarplåga, nu har vi även julplåga.

maxresdefault-1
Ni vet att det brukar komma sommarplågor varje år, förra året kom låten Hey Ho med Freddy Kalas och jag tappade nog helt bort denna låt då men nu ett år senare så lyssnar jag som en galning på denna låt. Det var till och med så att jag lyssnade på den när jag gick hem från jobbet och det var nog en och annan som undrar var det var för fel på mig när jag skred fram med min fina mössa och nynnade på denna låt. Så vi kan ju säga så här att nu finns det inte bara sommarplågor utan även julplågor.

För er som inte har hört den så kommer här ett klipp från Youtube.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.