Sommarens aktiviteter

Photo by Ethan Robertson on Unsplash

Nu har det gått några dagar igen och jag har försökt koppla av i den mån jag kan, det är ju alltid något som händer när man har barn. Sommarlov är bra, både för barn och vuxna så vi får ladda upp våra batteri inför hösten.

Jag har hittills denna sommar jobbat med sponsrade inlägg, sambon och jag har sysslat med geocaching. Jag plockade min nummer 100 i år, det känns redigt gott ska jag säga er. Vi har även pysslat med diamond painting, mitt val blev att pärla Deadpool. Stort misstag som nybörjare, fatta ni hur lång tid det kommer att ta innan jag blir klar med den.


Nu närmar vi oss augusti och jag känner att jag börjar bli lite nervös , kommer jag komma in på kursen. Eller kommer jag få vänta tills nästa år innan jag kan söka in igen. Har en plan iallafall och det är att jag ska göra högskoleprovet igen 2020, det kommer jag göra även om jag kommer in på kursen. Det kan ju inte går sämre än förra gången, så vad har jag att förlora.

OiZiO iTALiANA (Blekingens godaste pizza enligt mig)

Det har varit en bra sommar hittills, med god mat och en massa häng på balkongen. Vår nya balkongen är helt klart en av det bästa med denna sommaren.

Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

Kommentera